Kviklån – Her kan du sammenligne og få det billigste

Her kan du sammenligne nye kviklån og og nemt vælge det billigste online.

Xkonomi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et hurtigt lån du kan optage på nettet og hvor lånebeløbet sjældent er højere end 10.000 kroner og du skal betales lånet tilbage hurtigt. Til gengæld skal du ikke stiller sikkerhed for lånet og udbetalingen sker også hurtigt.

Kviklån med hurtig udbetaling

Ja hvor hurtig er hurtig udbetaling så. Faktisk er det muligt at få pengene allerede samme dag som du ansøger. Det er ikke alle lånene der tilbyder udbetaling samme dag men der er flere af dem der gør.

Så hvis du har meget travlt er det et af disse du skal vælge. Men det betyder naturligvis at du har færre muligheder at vælge imellem, så det kan godt være en ide at tage den lidt med ro og giver dig selv bedre muligheder for at få det bedste kviklån.

Kviklån udbetaling weekend

Du kan sagtens ansøge om og få udbetalt et hurtig lån selvom det er weekend eller helligdag. Og det kan du fordi langt det meste foregår elektronisk i disse tider.

ÅOP

For alle lånene kan du både se et renteinterval og et interval for ÅOP. Og de to ting følger ganske godt hinanden. Hvis vi er interesseret i at få det billigste hurtig lån er ÅOP vores nøgletal.

Det betyder også at vi ikke kan nøjes med at finde et kviklån med lav rente, og så tro at den hellige grav er velforvarret. Vi er nødt til at kigge på alle omkostninger. Her har vi heldigvis ÅOP til at hjælpe os.

Dog kan vi kun se intervaller for hvor omkostninger kommer til at ligge i. Derfor kan det være en udmærket ide at ansøge om flere lån. Når du er blevet godkendt får du tilsendt et lånetilbud som du skal acceptere før du har et nyt kviklån.

Hvis du har ansøgt om flere lån, kan du vælge det der tilbyder den laveste ÅOP. Du skal selvfølgelig ansøge om de lån der passer til det beløb du har brug for, og som passer i løbetid.

Skatter og fradrag

Dine udgifter til dit lån, det vil sige ÅOP, får du fradrag for så det påvirker din skattebetaling i positiv retning. Du kan trække dine udgifter fra i din kommuneskat og i dit sundhedsbidrag, så skattevæsenet betaler omkring en tredjedel af dine omkostninger. Den specifikke procentsats afhænger af skatten i den kommune du bor i

Hvad koster kviklån online?

Dine kviklån renter kan varierer fra et par procent til op til 30 procent. Men det kommer både an på din personlige økonomi og de generelle vilkår i låneaftalen.

Når omkostningerne varierer så meget er det ekstra vigtigt at du er meget opmærksom når du vælger dig et online lån.

Kviklån med højeste ÅOP

De dyreste kviklån på markedet kan sagtens have ÅOP på over 100%, så gør dig selv den tjeneste og sammenlign kviklån inden du vælger.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Igen er det meget forskelligt mellem de forskellige kviklån. Fra helt ned til en måned og op til 15 år. Det kommer an på beløbets størrelse og hvor solid din privatøkonomi er.

Ligesom med omkostningerne er det vigtigt at være meget opmærksom på tilbagebetalingsperioden.

Indfrielse før tid

Du har altid mulighed for at indfri et lån før tid. Det kan være at du i så fald skal betale strafrenter, men der kan sagtens være penge at spare alligevel.

Du sparer renter for resten af lånets løbetid så der kan være en del af spare.

Sammenlign altid inden du vælger

Når vi nu har set at ÅOP kan starte på 3-4 procent og løber helt til 25 procent er det kun almen fornuft at sammenligne dine muligheder inden du vælger. Alt andet vil være halsløs gerning. Og det gælder i virkeligheden ikke kun indenfor kviklån.

Markedet er ganske fragmenteret så det er ikke nødvendigvis ligetil at få et overblik over markedet og sammenligne dine muligheder.

Kviklån på kontanthjælp

Som udgangspunkt kan du godt få et kviklån selvom du er på kontanthjælp. Men det kan være farligt, da pengene kan betragtes som formue og du derfor mister din rettighed til at modtage kontanthjælp.

Hvis din formue overstiger 10.000 kroner mister du rettigheden til at modtage kontanthjælp.

Kviklån 18 år uden sikkerhed

Som det klare udgangspunkt findes der kviklån til 18-årige, men ikke til dem der er yngre. Og i mange tilfælde skal du være endnu ældre.

Grunden hertil er at du skal være myndig for at kunne hæfte juridisk for lånet. Er du ikke myndig bliver reglerne sværere at opretholde, og du vil skulle bruge en godkendelse fra dine forældre/værge.

Kviklån 19 år

Er du fyldt 19 er der flere muligheder endnu og der er i det hele taget masser af kviklån til unge. Unge mennesker har jo trods alt mere tid til at betale pengene tilbage end ældre mennesker har.

Men til gengæld skal de grundet mindre erfaring kigger sig endnu bedre for end der er mere rutinerede i at låne penge.

Kviklån 20 år

Jo nu begynder det at blive en gentagelse, men 20 årige har igen flere muligheder end 19-årige. Og sådan fortsætter det indtil man er fyldt 25 år. Men du kan få et kviklån som 18-årig men ikke yngre.

Kviklån 500 kroner

Er behovet 500 kroner her og nu er et kviklån naturligvis en mulighed. Og der findes mange forskellige små kviklån uden sikkerhed.

Der er for eksempel et SMS-lån online, du kan finde et lån her i vores oversigt eller du kan tage et forbrugslån nede i banken.

Kviklån 5.000

Hvis du ønsker at låne op til 5.000 kroner kan det give rigtig god mening at vælge et kviklån uden sikkerhed. Alternativerne til et kviklån uden sikkerhed kan for eksempel være en kassekredit i en bank. Men det tager formentlig længere tid og der er ingen garanti for at det er billigere.

Hvis behovet for pengene ikke er nu, er den bedste mulighed selvfølgelig at spare penge op før du bruger dem.

Mere end 5.000 kroner

Har du brug for at låne mere end 5.000 kroner begynder der at være andre forhold at være opmærksom på. En af de væsentligste er hvad du skal bruge pengene til.

Skal du for eksempel bruge pengene på en ny bil, kan det give endog rigtig god mening at forhøre dig hos en der er specialiseret indenfor billån.

Kviklån studerende

Et kviklån kan til tider være et supplement til SU-lån som er specifikt lavet til studerende. Men SU-lån kommer månedligt og er på et fast beløb, så hvis der en måned er flere penge påkrævet til bøger for eksempel, kan et kviklån sagtens være en løsning.

Der findes ikke specifikke kviklån til studerende, men som studerende har du en klar forventning om en markant lønstigning når din uddannelse er slut.

Derfor kan studerende få et kviklån nemt. Låneudbydere forventer at der i fremtiden er råderum nok i økonomien til at tilbagebetalet lånet inklusiv renter.

Så det er ikke fordi unge og kviklån er en kombination dømt til at mislykkedes, men det er som ung vigtigt at være påpasselig med lån og sin økonomi i det hele taget. Men det gælder i virkeligheden for alle aldersgrupper.

Nye kviklån rentefrit

Der bliver til tider annonceret med rentefrie lån som for eksempel et kviklån uden rente. Men her er det vigtigt at understrege at du ikke får et kviklån gratis selvom der er tale om et rentefrit kviklån. Der er nemlig andre omkostninger forbundet med et lån end kun rente.

Det kan være stiftelse, administration og andre slags gebyrer. Derfor findes ÅOP som tager højde for alle omkostninger ved et lån. Og det er også derfor du skal bruge ÅOP hvis du er på jagt efter billige kviklån.

Kviklån første lån gratis

LendOn  tilbyder et gratis kviklån på 4.000 kroner i 30 dage første gang man låner hos dem.

Det må siges at være Danmarks billigste kviklån.

Hvad hvis jeg står i RKI?

Hvis du er registreret som dårlig betaler af dine lån, er det i sagens natur ikke let at overtale en anden låneudbyder til at tage dig ind som kunde. Så står du i RKI gælder det først og fremmest om at få sat turbo på afbetalingerne. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort.

Den eneste situation hvor det giver mening at optage ny gæld, er ved en konvertering. Så har du mulighed for at skifte til et eller flere billigere lån er det en god ting. Men det er igen lettere sagt end gjort.

Kviklån - Her kan du sammenligne og få det billigste