Fagforeninger – Her kan du sammenligne og få en billig fagforening

Herunder kan du sammenligne og finde den billigste fagforening i Danmark.

Xkonomi modtager kommission fra udbyderne.

Oversigten viser ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet.

Hvad er en fagforening?

En fagforening er en organisation der varetager arbejdstageres interesser i forhold til arbejdsgivere. Det inkluderer at forhandle løn og arbejdsvilkår samlet så de ansatte står stærkere i forhold til deres arbejdsgivere

Billig fagforening

Priserne for at være medlem af en fagforening varierer betydeligt mere end priserne for a-kasser. De billigste ligger omkring 75 kroner om måneden mens de dyreste næsten er oppe i 500 kroner om måneden. Så hvis du kun kigger på prisen er det bestemt muligt at spare penge.

Hvad koster fagforening?

Priser på at være medlem af en fagforening varierer ganske meget. Det Faglige Hus koster kun 69 kroner per måned, mens 3F kan koste helt op til 467 kroner per måned. Så det er selvfølgelig en markant forskel.

Det er heller ikke en til en sammenligning da der er stor forskel hvad du får som medlem og hvad fagforeninger foretager sig af aktiviteter.

Hvilken fagforening hører jeg til?

Du hører som sådan ikke til en specifik fagforening. De tidligere eksklusiv aftaler hvor visse job og arbejdsgivere krævede at du medlem et specifikt sted er ikke længere tilladte. Så det har givet noget fleksibilitet både i forhold til hvor du er medlem eller om du slet ikke ønsker at være medlem.

Men der kan selvfølgelig være fagforeninger der er være oplagte og fordelagtige at medlem af end andre. Også selvom du er selvstændig kan der være mening i at være medlem.

Hvilken fagforening skal jeg vælge?

Ja det bestemmer du som udgangspunkt helt selv. Men der kan jo være vilkår der gør at nogle valg er mere lige til højrebenet end andre. Som ansat på et kontor er HK for eksempel en muligheder. Det samme er 3F for mange håndvækere.

Så traf valget ud fra din branche og måske din overordnede overbevisning.

Sammenlign inden du vælger

Som med så mange andre ting er det ofte en god ide at sammenligne inden du vælger. Og det samme er også tilfældet for fagforeninger.

Fagforeninger - Her kan du sammenligne og få en billig fagforening